Hyska’s YIG carrying local Châteaubriand Organic Farm products

YIG offre les produits locaux de la ferme biologique Châteaubriand

Four people standing smiling at camera, small shelf with several products in middle
On hand for the launch are Châteaubriand Organic Farm owners Randy and Mary Briand, their Marketing Manager and son Mitch Briand (right), and YIG owner Valerie Hyska. | Les propriétaires de la ferme biologique Châteaubriand, Randy et Mary Briand, ainsi que leur directeur du marketing et leur fils Mitch Briand (droite), et Valerie Hyska, propriétaire de YIG étaient présents lors du lancement. (Photo : Lisa Brazeau, Journal Petawawa Post)

The Briand family recently launched their Châteaubriand Organic Farm product line, and Hyska’s Your Independent Grocer (YIG) in Petawawa is the first grocery store to offer Châteaubriand’s “Gramp’s” Organic Certified Buckwheat Waffle/Pancake Mix and “Nanny’s” Organic Buckwheat Flour. True to their motto of “Nurturing Soil and Souls”, Châteaubriand organic products are made with 100 per cent organic buckwheat and spices - buckwheat grown and milled by the Briands in their local hometown of Pembroke.”We can certainly say we know what we’re eating,” said Randy Briand, who with his wife Mary, built the company with their parents and three kids in mind. “From farm to plate - we plant, grow, mill, package and sell it.”

YIG offre les produits locaux de la ferme biologique Châteaubriand

La famille Briand a récemment lancé sa gamme de produits de la ferme biologique Châteaubriand, et “Your Independent Grocer” (YIG) de Hyska à Petawawa est la première épicerie à offrir le mélange à gaufres et à crêpes de sarrasin certifié biologique “Gramp’s” et la farine de sarrasin biologique “Nanny’s” de Châteaubriand. Fidèles à leur devise “Nourrir la terre et les âmes”, les produits biologiques Châteaubriand sont fabriqués à partir de sarrasin et d’épices 100 % biologiques - du sarrasin cultivé et moulu par les Briand dans leur ville natale de Pembroke. “Nous pouvons certainement dire que nous savons ce que nous mangeons”, a déclaré Randy Briand, qui, avec son épouse Mary, a créé l’entreprise en pensant à leurs parents et à leurs trois enfants. “De la ferme à l’assiette, nous plantons, cultivons, moulons, emballons et vendons.”